کارت اقامت دائم آلمان (بلوکارت)

کارت اقامت دائم آلمان ; بلوکارت

ویزای کار آلمان

طرح ویزای بلوکارت چیست؟

متقاضیانی که مایل به اخذ کارت اقامت دائم آلمان (بلوکارت) اتحادیه اروپا در آلمان هستند، ابتدا باید به دنبال یک شغل مناسب برای کارفرمایان حرفه ای یا تجربه کاری قبلی خود از طریق تحقیقات اینترنتی در صفحاتی که بارهای مختلف را بارگذاری می کنند، جستجو کنند.

چه کسانی می توانند بلوکارت دریافت نمایند؟

شرایط درخواست بلوکارت را بررسی کنید.

 

در زیر صفحات موسسات دولتی آلمان که کارهای شغلی را ارسال می کنند:

آژانس اشتغال فدرال

خط تلفن کار و زندگی در آلمان

شما همچنین ممکن است نگاهی بیندازید:

پورتال کار

روزنامه ها

آژانس های استخدامی محلی

نمایشگاه های شغلی

EURES نمایشگاه های کاری

آژانس های استخدام پرسنل

یا ممکن است:

خود تبلیغ

از آشنایان بپرسید

اگر شما در آلمان کار نکرده اید

برای به دست آوردن کارت آبی اتحادیه اروپا در آلمان به عنوان یک کارمند بسیار کارآمد، ابتدا باید یک شرکت در آلمان پیدا کنید که مایل است کارکنان خارجی را در محیط کاری خود به کار ببندد و از مهارتهای ارائه شده شما بهره مند شود. به این ترتیب، این شرکت به حمایت از نامزدی برنامه EU Blue Card تبدیل می شود.

اگر در حالی که در کشور خود کارفرمای خود را پیدا نکرده اید، می توانید درخواست ویزای شغلی / استخدام آلمان را درخواست کنید. برای ویزای شغلی یا استخدام، شما باید در سفارت آلمان در حالی که در کشور خود هستید، درخواست کنید و آموزش زبان آلمانی را نیز داشته باشید . با توجه به تهیه اسناد، اطلاعات آلمان VISA را بررسی کنید.

اسناد اجباری:

مدرک دانشگاهی

بودجه مناسب برای حفظ خودتان

ویزای شغلی آلمان به مدت 6 ماه به شما کمک می کند تا به دنبال یک کار مناسب در آلمان باشید.

در صورتی که در آلمان کار کنید، نیازی به ترک آلمان در حالی که برنامه EU Blue Card شما در حال پردازش است، که ممکن است تا 90 روز طول بکشد.

اگر شما یک کار را در آلمان پیدا کرده اید

اگر قبلا شغل پیدا کرده اید – یا در حالی که در کشور خود و یا در آلمان، اسناد مورد نیاز شما در هنگام درخواست:

برای حرفه های غیرقانونی – یک دیپلم دانشگاهی شناخته شده،

در مورد حرفه ای تنظیم شده – ارائه گواهی خرید،

یک قرارداد کار حداقل یک سال در آلمان

اثبات این است که حقوق شما در حرفه ای که کمبود دارد،1.5 برابر یا 1.2 برابر در آلمان است.

یک بیانیه نوشته شده توسط کارفرمای شما در آلمان،

سند سفر معتبر

اثبات هیچ تهدیدی برای سیاست عمومی،

امنیت و سلامت کشور میزبان،

یک فرم درخواست،توسط شما یا کارفرمای آلمانی خود پر شده است

دو عکس شخصی شخصی که در گذرنامه نیستند و نه بیشتر از 6 ماه

اثبات پرداخت هزینه درخواست

مدرک بیمه بهداشتی

شما باید از طریق پست در اداره فدرال مهاجرت یا اشتغال در آلمان درخواست کنید.

چه کسی می تواند برای کارت آبی اتحادیه اروپا در آلمان درخواست کند؟

شهروندان اتحادیه اروپا نیازی به ویزا یا مجوز اقامت ندارند که وارد و یا شروع به کار در آلمان کنند. همین امر برای شهروندان ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس نیز صدق می کند. یک پاسپورت معتبر یا کارت هویت کافی است.

شهروندان کشورهای زیر می توانند بدون ویزا وارد آلمان شوند اما قبل از درخواست کارت زرد اروپا اتحادیه اروپا کار خود را انجام نمی دهند:

استرالیا

اسرائیل

ژاپن

کانادا

کره جنوبی

نیوزیلند

ایالات متحده آمریکا

زمان مجاز برای اقامت در آلمان برای شهروندان کشورهای مذکور حدود 3 ماه است که معمولا برای استخدام کافی نیست، بنابراین درخواست کارت سبز اتحادیه اروپا واجب است. شما ممکن است در طول اقامت خود در آلمان درخواست کنید.

شهروندان کشورهای زیر می توانند پس از ورود به آلمان بدون ویزا درخواست مجوز کار و اقامت خود کنند:

آندورا

آنتیگوا و باربودا

آرژانتین

باهاما

باربادوس

برزیل

برونئی

دارالسلام

شیلی

کاستاریکا

السالوادور

گواتمالا

هندوراس

ماکائو

مالزی

موریس

مکزیک

موناکو

نیکاراگوئه

پاناما

پاراگوئه

سان مارینو

سنگاپور

سنت کیتس و نویس

تایوان

اروگوئه

واتیکان

ونزوئلا

از سوی دیگر،شهروندان غیر اتحادیه اروپا باید برای ویزا، ویزای کار، ویزا، دانشجویان و یا سایر ویزا که با ضرورت سازگار هستند، درخواست کنند – در حالی که هنوز در کشورهای خود هستند. مستندات مورد نیاز برای درخواست باید مطابق با قوانین سفارت آلمان در کشور خودتان باشد. هنگامی که ویزا به دست می آید، احترام به دوره مجاز برای اقامت مجاز است.

در صورتی که قبل از ورود به آلمان، یک کار پیدا کردید، با کمک کارفرمای خود می توانید بلافاصله برای کارت زرد آبی اتحادیه اروپا در کشور خودتان درخواست کنید.

نامزدها در گروه های زیر طبقه بندی شده اند:

کارگران بسیار عالی

محققان

دانش آموزان

کارآموزان حرفه ای

کارگران فصلی

گیرنده های داخلی شرکت

نحوه درخواست بلوکارت اروپا EU Blue

برای اعمال، بیشتر یا کمتر، معیارهای مشابه مهم است که باید توسط تمام متقاضیان کارت آبی اتحادیه اروپا انجام شود:

یک فرم درخواست کامل، توسط شما یا کارفرمای آلمانی خود

دیپلم دانشگاهی شناخته شده – برای حرفه های ناشناخته

قرارداد کار معتبر حداقل یک سال در کشور میزبان برای حرفه های مجاز – معادل گواهی یا مجوز حرفه ای

اثبات این است که حقوق شما در حرفه ای که کمبود دارد، 1.5 برابر یا 1.2 برابر در آلمان است.

اعلامیه نوشته شده توسط کارفرمای شما

سند سفر معتبر

هیچ خطری برای سیاست عمومی، امنیت و سلامت کشور میزبان تهدید نمی کند

دو عکس شخصی شخصی که در گذرنامه بزرگتر از 6 ماه نیستند

اثبات پرداخت هزینه درخواست

در صورت عدم مدرک دانشگاهی:

در صورت درخواست برای کارت آبی اتحادیه اروپا، 5 سال تجربه کار در حرفه خاص مورد نیاز است.

* توجه: برای تهیه و جمع آوری مستندات مورد نیاز، مانند شناخت صلاحیت یا ترجمه اسناد و سایر اسناد مشابه، تقریبا 4-6 ماه نیاز خواهید داشت. بعضی از کشورهای عضو ممکن است سریعتر عمل کنند، اگرچه شما باید این جزئیات را در زمانی که علاقه مند هستید درخواست کنید.

اکثر کشورهای عضو، درخواست می کنند که نامزدها را با تعیین وقت ملاقات در سفارتخانه ها یا کنسول های مربوطه در کشور خودشان درخواست کنند. تعداد کمی از کشورهای عضو برنامه های آنلاین را ارائه می دهند.

درخواست شما ممکن است توسط کارفرما یا شرکت حقوقی شما پر شود.

پرداخت هزینه درخواست برای صدور حدود 140 یورو و 100 یورو برای تجدید کارت آبی اتحادیه اروپا است.

پس از تحویل در نرم افزار، ممکن است مجبور شوید حداکثر 3 ماه یا 90 روز صبر کنید تا پردازش کامل شود.

شما حق درخواست تجدیدنظر در مورد تصمیم رد یا رد شدن را ظرف سه هفته پس از ورود تصمیم می گیرید – یک وکیل همچنین می تواند از طرف شما درخواست تجدیدنظر کند.

کار در آلمان

اگر شما کارت آبی اتحادیه اروپا آلمان را به دست آورده اید و در حال حاضر کار می کنید و شروع به ادغام در آلمان می کنید، چندین جزء اضافی وجود دارد که باید در نظر گرفت.

به عنوان یک کارگر حقوقی در اتحادیه اروپا، به استثنای داشتن حقوق و مزایای حقوق و مزایای خود، ممکن است بخواهید جزئیات بیشتر را درباره مالیات و مصارف اجتماعی که شامل بیمه درمانی، مزایای والدین و دیگران است را بدانید، که در زیر توضیح داده شده است.

مالیات در آلمان

اگر در آلمان مشغول به کار شوید، به شما پرداخت می شود چون همه کارکنان مستعد پرداخت مالیات هستند. مبلغی که پرداخت می کنید صرفا به درآمد شما بستگی دارد. شما مشمول مالیات نیستید اگر کار خود را انجام دهید که به مبلغ 450 € در هر ماه و یا درآمد سالیانه 8،353 € می پردازد.

درآمد بالاتر مالیات بیشتر است که باید پرداخت کنید – نرخ ها بین 14٪ تا 45٪ متفاوت است.

با توجه به وضعیت تاهل، مالیات دهندگان به گروه های مالیاتی مختلف تقسیم می شوند:

متاهل

تنها

جدا شده

بچهدار.بدون بچه  و….

پرداخت مالیات بر اساس گروهی که بخشی از آنها انجام می شود،

انجام می شود. دولت ممکن است بخشی از پول مالیات شما را بازپرداخت کند، بسته به اینکه آیا شما برای یک دوره بیش از یک بار هزینه لازم را پرداخت کرده اید.

تامین اجتماعی در آلمان

همه کارکنان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا که دارای مجوز کار هستند مستعد ابتلا به مالیات هستند و پس از آن شما را به مزایای به دست می آورند. نرخ مالیات توسط کارفرما و کارمند مشترک است.

همکاری بین کشورهای عضو در مورد تامین اجتماعی با توافق بین شرکت ها در مورد میزان پرداخت و اجرای آن هماهنگ شده است. این هماهنگی برای ایجاد شرایط بدتر برای هر نوع کارگر در اتحادیه اروپا ایجاد شده است. موسسات بیمه درمانی و قوانین ملی، با تعیین بهترین مسیرها برای رسیدگی به کارگران در اتحادیه اروپا همکاری می کنند.

سیستم های تامین اجتماعی در اتحادیه اروپا عبارتند از:

بیمه، زایمان و مزایای معاش پدر و مادر

مزایای مربوط به حوادث در محل کار و بیماری های شغلی

کمک های مرگ

مزایای نامعتبر بازنشستگی سالمندان و بازماندگان

مزایای بیکاری

مزایای پیش از بازنشستگی

مزایای خانوادگی

مزایای نقدی غیر اختصاصی خاص

باید در مورد بیش از یک کشور عضو در مورد قانون تأمین اجتماعی کشورهای عضو تصمیم بگیرید. اگر چه، معمولا شما در مورد کشور عضو کار می کنید.

بسته های اجتماعی نیز شامل صندوق بیمه درمانی می شود که در درآمد سالانه شما مقرون به صرفه است. پرداخت برای بیمه درمانی براساس درصد حقوق بازنشستگی محاسبه می شود. کارفرمای شما فرایند کسر و پرداخت را به ارائه کننده بیمه صالح پزشکی کامل می کند.

اگر شما دیگر در آلمان اقامت نداشته اید، هنوز همان حقوق بازنشستگی سالمندان را به عنوان شهروندان آلمانی برای زمانی که مشغول به کار با قوانین و مقررات قانونی در آلمان هستید، دریافت خواهید کرد.

بیمه درمانی آلمان

تمام کارکنان در آلمان مستحق حقوق بازنشستگی، مراقبت بلند مدت، بیمه حوادث و بیکاری هستند. از بسیاری از صندوق های بیمه های قانونی ارائه شده، شما می توانید انتخاب کنید که بهترین خدمات برای نیازهای شما را ارائه می دهد. هنگام تصمیم گیری، مراقب باشید که عوامل مهم را برای شما در نظر بگیرید زیرا روند تغییر یا بازگشت به همان اندازه ساده نیست.

بیشتر یا کمتر، نرخ پرداخت کلی یکسان است، با استثنائات به تعداد کمی از بودجه که نیاز به کمک های اضافی است.

کارفرمای شما با کسر درصد مشخص شده از درآمد خود، پرداخت های مربوط به بیمه درمانی را ثبت و پرداخت می کند.

مزایای شایع بیمه درمانی:

مراقبت سرپایی

مراقبت های سرپایی

خدمات اتاق اورژانس

دارو تجویز شده

قبل و بعد از مراقبت از تولد

خدمات روحی، رفتاری و سوء مصرف مواد

درمان فیزیکی و شغلی

تست های آزمایشگاهی

داروهای پیشگیرانه

خدمات اطفال

خدمات دندانپزشکی

خدمات توانبخشی و دستگاه ها

آستانه حقوق و دستمزد بیمه درمانی:

بیمه درمانی عمومی – درآمد کمتر از آستانه 54،900 € در سال.

بیمه خصوصی خصوصی – درآمد 54،900 € در سال. (به عنوان مثال کارمند Mawista – همه افراد بالای 66 سال، در آلمان حداکثر 5 سال اقامت دارند)

ترک پدر و مادر

نگامی که یک کودک متولد می شود، والدین شغلی به منظور ارائه مراقبت های خوب برای فرزند، حق اقامت 3 ساله دارند. در عین حال مشاغل خود را امن نگه می دارند. هر دوی والدین می توانند در همان زمان یا به طور متوالی ترک کنند.

علاوه بر این، ترک می تواند جداگانه – 2 سال به طور همزمان در حالی که سال گذشته از ترک را می توان قبل از اینکه کودک به سن 6-8 می رسد گرفته شده است.

اگر زن و شوهر طلاق گرفته باشند، این تعلق تنها به والدینی است که با کودک زندگی می کنند.

با رضایت کارفرمایان، ممکن است به طور قانونی تا 30 ساعت در هفته در هنگام ترک والدین کار کنید، اگر پول بیشتری برای حمایت دارید.

مزایای والدین – پشتیبانی مالی

مزایای دیگری که برای کارگران فراهم می شود، حمایت مالی ویژه ای است که به عنوان مزایای والدین شناخته شده است که پدر و مادرانی که قادر به کار نیستند یا نیازمند کاهش ساعات کار خود می توانند در طی 14 ماه اول تولد کودک استفاده کنند.

در حدود 300 تا 1800 یورو در هر ماه به عنوان وسیله ای برای حمایت از والدین ارائه می شود. به خانواده های با درآمد پایین تر، درآمد کمتر از 1000 یورو در هر ماه، و همچنین خانواده های دارای بیش از یک کودک کوچک مانند دوقلو یا سه گانه – کمک مالی اضافی داده می شود.

هر دو والدین به 12 پرداخت ماهانه – هم به صورت همزمان و هم بصورت متوالی – یا 7 برابر برای هر والدین حق دارند.

اتحاد مجدد خانواده

یکی دیگر از مزایای بسیار مهم به دست آوردن کارت سیسیل اتحادیه اروپا این است که اعضای خانواده خود را در کشور میزبان که در آن کار می کنید و اقامت می کنید، به ارمغان بیاورید.

شما می توانید:

همسر شما

کودکان (کمتر از 16 سال از قوانین دیگر برای کودکان بالای 16 سال استفاده می شود)

شریک

کودکان همسر یا همسر شما

اقوام دیگر وابسته به شما

شما برای مجوز اعضای خانواده خود، با ارائه:

منابع مالی کافی

محل مناسب (فضای کافی برای همه اعضای خانواده)

بیمه سلامت

اسناد آنها باید براساس شرایط سفارت یا کنسولگری مناسب باشد.

هنگامی که شما در موسسه مجاز درخواست کرده اید و خانواده تان مجوز دریافت می کنند، پس از ورود آنها به حقوق مشابه حقوق بقیه شهروندان دسترسی خواهند داشت – حقوق تحصیل، کار و زندگی.

شما می توانید خانواده خود را دعوت کنید که در یک میزبان اتحادیه اروپا به همراه شما با شما تماس بگیرند، آیا شما یک کارت زرد اروپا یا صاحب اجازه اقامت دائم هستید؟

برای اطلاعات بیشتر درباره ادغام خانواده، اینجا را کلیک کنید. قوانین دیگر برای شهروندان اتحادیه اروپا مورد استفاده قرار می گیرند که سعی دارند اعضای خانواده های غیر اتحادیه اروپا را به کشور عضو اتحادیه اروپا برسانند.

اعضای خانواده غیر اتحادیه اروپا از شهروندان اتحادیه اروپا:

گذرنامه معتبر

گواهی ثبت یا مدرک محل اقامت شما

اثبات رابطه خانوادگی (ازدواج یا گواهی تولد، بسته به رابطه)

برای کودکان یا نوه ها – گواهی اینکه شما زیر 21 سال دارید یا وابسته به شما هستید

برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ – اثبات وابستگی به شما

برای سایر اعضای خانواده – اثبات وابستگی به شما،

شرایط بهداشتی، و غیره

شرکای مجرد – اثبات رابطه طولانی مدت با شما

اگر بدست آمده، مجوز اقامت تا 5 سال معتبر باشد .

دارندگان کارت آبی اتحادیه اروپا می توانند با خانواده های خود در سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا با اعلان مقامات یا عمدتا در عرض یک ماه پس از ورود به کشور عضو جدید، آزاد باشند.

اعضای خانواده ملزم به صحبت در مورد زبان قبل از رفتن به کشور میزبان اتحادیه اروپا نیستند، اگرچه دسترسی سریع تر به اشتغال توسط افرادی که به زبان صحبت می کنند، به ویژه سطح B1 راضی است.

خانواده شما می تواند به طور سریعتر ادغام شود و کانون های ارتباطی مختلف را در آلمان در اختیار شما قرار دهد .

راه دیگری برای ایجاد یکپارچه سازی آسان است با شروع به یادگیری زبان جدید و احساس راحتی در اطراف زبان و محیط جدید به طور کلی.

محدودیت های اتحاد مجدد خانواده

همسران زیر 21 سال ممکن است از اجازه استفاده نشده باشند

اعضای خانواده به خط مشی عمومی، بهداشت و امنیت به خطر افتاده اند

انتگرال گیری

خانواده شما به آسانی می تواند با کمک نقاط و کانال های یکپارچه در آلمان بکار گرفته شود که یک شبکه مناسب را ایجاد می کند که به منظور تبادل اطلاعات و تجربی بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا با هدف یافتن راه حل های موفق و طرح های اتحادیه اروپا منطبق با سیاست های ملی است.

امتیازات ادغام:

انجمن ادغام اروپا

وب سایت اروپایی در ادغام

راهنمای دستیابی به ادغام

صندوق ادغام اروپا

اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع را بررسی کنید.

معین

محصولات محبوب

پاسخی بگذارید