درخواست ویزای آلمان

درخواست ویزای آلمان

شما به عنوان یک دانشجوی بین المللی برای اقامت در کشور آلمان ممکن است. به ویزای  آلمان نیاز داشته باشید .بسته به اینکه از کجا آمده اید .و چقدر زمان دارید که قصد دارید اینجا بمانید.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ویزا، با سفارت آلمان یا کنسولگری آلمان در کشور خود تماس بگیرید. شما می توانید آدرس را در وب سایت دفتر امور خارجه آلمان فدرال پیدا کنید.

درخواست ویزای آلمان

هنگام درخواست برای ویزا، حتما دقت کنید:

درخواست خود را به اندازه کافی ارائه دهید. پردازش ویزا می تواند چندین ماه طول بکشد.و شما نمی توانید بدون داشتن ویزای معتبر وارد کشور شوید. برای ویزای مناسب درخواست کنید. دوره های گردشگری وآموزش زبان آلمانی را نمی توان به ویزای دانشجویی تبدیل کرد. با ویزای غلط، شما مجبور خواهید شد تا در برخی نقاط کشور را ترک کنید. و برای ویزای مناسب در خانه درخواست کنید. سفر خود را به آلمان تنظیم کنید .تا زمان کافی برای ثبت نام در دانشگاه خود داشته باشید . از تعهدات اداری مراقبت کنید. ثبت نام برای پیشبرد شرایط اقامت برای اهداف تحصیلی ضروری است. اطمینان حاصل کنید که گذرنامه شما برای تمام اقامت شما معتبر است .اگر گذرنامه خود را در حالی که شما در آلمان هستید منقضی شود. باید به کشور خود بازگردید و اعتبار پاسپورت خود را گسترش دهید.


الزامات ویزا برای کشور شما

برای ورود به کشور، به احتمال زیاد به ویزا نیاز دارید .که می توانید قبل از سفر خود در یک مأموریت دیپلماتیک آلمان در کشور خود درخواست بدهید. بسته به مدت زمان و هدف سفر شما، استثنائات برای کشورهای خاص وجود دارد.

وب سایت دفتر امور خارجی فدرال آلمان را برای آخرین شرایط ویزا برای همه کشورها ببینید.

درخواست ویزای آلمانسفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود اطلاعات بیشتری در مورد همه موارد درخواست ویزا ارائه می دهد. شما می توانید آدرس های تمام مأموریت های
دیپلماتیک آلمان را در وب سایت دفتر امور خارجه فدرال آلمان پیدا کنید.

ویزای مناسب

نوع ویزا که نیاز دارید بستگی دارد که آیا قبلا از دانشگاه آلمانی پذیرفته شده اید؟ (آیا به عنوان توریست وارد کشور نمی شوید .ویزای توریستی را نمی توان
به ویزای دانشجویی یا مدارک دانشجویی تبدیل کرد).

دو نوع ویزا وجود دارد:

1. ویزای دانشجویی (“Visum zur Studienbewerbung”)

اگر هنوز اخطار پذیرش در یک دوره دانشگاهی یا پایه را دریافت نکرده اید. باید برای ویزای دانشجویی دانشجویان درخواست کنید. این ویزای سه ماهه به شما اجازه می دهد تا شرایط لازم برای پذیرش در دانشگاه آلمانی را برآورده کنید. اگر متوجه شوید که سه ماه به اندازه کافی بلند نیست،
می توانید ویزای خود را حداکثر شش ماه افزایش دهید. اگر در این مدت به دانشگاه یا دوره پایه ای برسید، می توانید برای ویزای دانشجویی درخواست بدهید.

2. ویزای دانشجویی (“Visum zu Studienzwecken”)

اگر شما اعلامیه خود را برای پذیرش در دانشگاه یا دوره پایه ای دریافت کرده اید.باید برای ویزای دانشجویی درخواست دهید. ویزای دانشجویی
معمولا برای سه ماه معتبر است. در طی این سه ماه، شما باید برای اقامت طولانی مدت در دفتر ثبت نام بیگانه در شهر دانشگاه خود درخواست دهید.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا

شما می توانید فهرست کامل اسناد مورد نیاز برای درخواست ویزا را از مأموریت دیپلماتیک آلمان خود در کشور خود بدست آورید.
به طور معمول، از شما خواسته شده است که:

  • گواهی تأیید پوشش بیمه درمانی
  • اثبات منابع مالی گواهینامه های کار و دستاوردهای علمی گذشته
  • گواهی مهارت زبان آلمانی و یا مدرکی که شما قصد دارید در یک دوره زبان در آلمان شرکت کنید
  • برای یک ویزای تحصیلی دانشجویان: شرایط ورود به دانشگاه در آلمان شناخته شده است
  • برای یک ویزای دانشجویی: اطلاع از پذیرش از دانشگاه آلمانی (یا بیانیه ای از دانشگاه تایید می کند که چشم انداز شما برای پذیرش خوب است).

درخواست ویزای آلماناجازه اقامت

شما باید برای اقامت خود درخواست کنید

یک شهروند یک کشور عضو اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ یا سوئیس نیست قصد مطالعه بیش از 90 روز را دارید شما در طول مدت سه ماه اول در آلمان باید برای اجازه اقامت در اداره ثبت نام بیگانه در شهر دانشگاه خود درخواست کنید.

اطمینان حاصل کنید که اسناد زیر را در هنگام درخواست اعمال کنید:

  • تأیید ثبت نام از اداره ثبت احوال.
  • تأیید پوشش بیمه خصوصی یا عمومی.
  • شناسه دانشجویی از دانشگاه آلمانی شما (گواهی ثبت نام).
  • اثبات منابع مالی (اگر شما آن را قبلا در زمانی که درخواست ویزای خود را ارائه ندادید).
  • گذرنامه معتبر و ویزای فعلی، اگر شما یکی هستید گواهی بهداشت (در صورت وجود).
  • توافقنامه اجاره نامه (در صورت امکان).
  • عکس گذرنامه بیومتریک (در صورت امکان).
  • پول برای پرداخت هزینه اقامت (درخواست در دفتر بین المللی در مورد نرخ فعلی).

شما در ابتدا یک مجوز اقامت دو ساله دریافت می کنید. که در صورت لزوم می تواند گسترش یابد.
تصویب یک برنامه افزودنی بستگی به این دارد که آیا مطالعات شما “به درستی” انجام شده است .(به عنوان مثال شما در دوره استاندارد
تحصیلی برای دوره تحصیلی خود نگه دارید). شما باید نامه ای از تاییدیه خود را از دانشگاه خود ارائه دهید. و به یاد داشته باشید:
قبل از اعطای مجوز اقامت شما باید برای یک فرمت درخواست کنید.

معین

محصولات محبوب

پاسخی بگذارید