دریافت دکترا در آلمان

چگونه می توانم نامزد جایزه دکترای آزاد در آلمان باشم؟

 چگونه می توانم نامزد جایزه دکترای آزاد در آلمان باشم؟  

قبل از اینکه ما به تمرکز برسیم، همانطور که در مقاله پیشین ما توضیح دادیم، می خواهیم اطمینان حاصل کنیم که می دانید دلیل دلگرمی وجود دارد که شما یا هرکسی دیگر می توانید آلمان را به تعقیب آموزش و پرورش دکترا رویایی سوق دهید. آمار دقیق تر نشان می دهد که در حدود ۲۵۰۰۰ داوطلب دکترا سالانه در آلمان تحصیل می کنند. این روش به شیوه ای دیگر، این یک واقعیت شگفت انگیز نیست، بلکه نشانه ای از برتری تحصیلات عالی و بالاتر از همه در سطح نامزدی جایزه دکترای آزاد در آلمان را در اختیار دارد.

آنچه مهم است بدانید این است که موقعیت عالی آموزش و علم آلمان نشانه های خاص کشور نیست. امروزه آلمان به عنوان بین المللی برای زیرساخت و شبکه تحقیقاتی برجسته خود، جهان را در نوآوری هدایت می کند.

آمار

برای نشان دادن موارد فوق، ما می خواهیم آمار و ارقام مربوط به آلمان را که دارای حداقل ۳۷۰ مؤسسه آموزش عالی است، جایی که ۱۴۰ نفر آنها مجاز به ارائه مدارک دکترا هستند، با حدود ۲۴۰۰۰۰،  دانشجوی بین المللی که از جمله آنها ۱۸۰۰۰، ثبت نام در مطالعات دکترا و ۲۶۰۰۰ نفر در کار تحقیقاتی شرکت می کنند.

در این مقاله شما با شک و تردید تبدیل شدن به یک بیگانه به عنوان یک نامزد دکترا در آلمان با اطلاعات و راهنمایی هایی که به شما کمک می کند به طور قابل اعتماد ایجاد یک جریان صدا از مطالعات و تحقیقات دکترای دیجیتال با کیفیت بالا در آلمان کمک می کند.

سایر خارجی ها، همانند شما، اغلب با حجم الزامات و مراحل نگهداری می شوند و رویای خود را برای ثبت نام برای دکترای خود در آلمان متوقف می کنند. اجازه دهید ما از این کار جلوگیری کنیم، با تلاش برای این موانع با استفاده از بهترین کمک ها و اطلاعات ساده که برای راحتی شما به ارمغان آورده اید، سرعت می گیرید.

گرفتن دکترا در آلمان

شما به عنوان یک بیگانه برای ثبت نام در مطالعات دکترا و فعالیت های پژوهشی در آلمان، موضوع مورد نیاز برای ورود و اقامت است. برای انجام این کار، باید بدانید که شما یک متقاضی واجد شرایط برای تحصیلات دکترا یا تحقیقاتی هستید. این علاوه بر این شامل یک جنبه پی در پی است، که شناخت اعتبارات آموزش قبلی، به اصطلاح معادل اعتبار، به عنوان یک فرم برای برآورد مطابقت اعتبارات درآمد خارجی و اعتبارات آموزشی آلمان است. با این حال، از مقدار الزامات و رویه ها اجتناب کنید و قصد داشته باشید که قصد داشته باشید، فقط اطمینان حاصل کنید که اطلاعات و راهنمایی هایی را که در قسمت های زیر مقاله ارائه می شود، در نظر بگیرید

چه نوع ویزا نیاز دارم؟

شما به عنوان یک خارجی که در آلمان مسافرت می کند و یا در آن متوقف می شود، از شما خواسته می شود که قصد صریح و قاطع از درخواست ویزای آلمان و اجازه اقامت داشته باشید. این تنها فرمول معتبر برای تایید شما ورود و خروج واجد شرایط برای مدت زمان ثبت نام خود را به عنوان یک نامزد دکترا در آلمان است که با آموزش زبان آلمانی می توانید مشکلات پیش روی را کمتر کنید.

سه دسته خارجی در آلمان وجود دارد:
  • اتباع خارجی اتحادیه اروپا که از آزادی حرکت در منطقه شنگن بهره مند می شوند و در نتیجه می توانند هر زمان که بخواهند بدون هیچ گونه مرزی، وارد آلمان شوند. با این حال، آنها باید در اداره ثبت نام “Einwohnermeldeamt” یا مرکز خدمات ساکنان “Bürgerservice” ثبت نام کنند، اعلام می کنند که قصد اقامت خود را دارند.
  • کشورهای غیر اتحادیه اروپا که از استرالیا، اسرائیل، ژاپن، کانادا، ایالات متحده آمریکا، جمهوری کره جنوبی و نیوزیلند آمده اند، حق دارند بدون محدودیت ویزا وارد آلمان شوند. با این حال، مایل به اقامت بیش از سه ماه است که آنها برای ثبت نام در دفتر ثبت نام “Einwohnermeldeamt” یا مرکز خدمات ساکنان “Bürgerservice” و در اداره خارجی “Ausländerbehörde” ثبت نام برای ثبت نام درخواست برای گرفتن اجازه اقامت مناسب مربوط به هدف خود را اقامت کردن.
  • دیگر اقوام غیر اتحادیه اروپا به علت محدودیت ورودی واجد شرایط ورود و یا اقامت در آلمان بدون ویزا و اجازه اقامت نیستند. سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور اصلی، وظایف واحد برای صدور ویزا است. فرصت های بهبود یافته برای دریافت ویزای آلمانی تنها کاندیدانی را انتخاب می کند که برنامه ریزی برای قصد ورود به آلمان تعیین می شود و با مدارک کافی همراه با تمرکز بر اطلاعیه پذیرش پذیرش دانشگاه – سند صادر شده توسط دانشگاه تایید پذیرش شما برای ادامه تحصیلات دکترا در آلمان است. ثبت نام در دفتر ثبت نام “Einwohnermeldeamt” یا مرکز خدمات ساکنان “Bürgerservice” و در اداره خارجی برای درخواست اقامت در مورد هدف آنها برای اقامت در آلمان پس از ورود مجاز است برای ثبت نام در دانشگاه.

چه چیزی من را مجذوب Phd. درخواست کننده؟

در روحیه برنامه مطالعات دکترا موفق باشید، باید آگاه باشید و تعیین کنید که پیش شرط لازم است.

 

تسلط قبلی خود را به رسمیت شناختن

 

صرفنظر از دوره تحصیلات عالی، به عنوان یک قانون غیرقابل اجتناب، هر کسی که بخواهد تحصیلات عالی را در آلمان بگذارد، باید به اصطلاح “Hochschulzugangsberechtigung” یا معافیت تحصیلی تحصیلات عالی باشد. در چنین شرایطی باید اطمینان حاصل کنید که الزامات پیشین شما به شرایط لازم برای ایجاد یک متقاضی واجد شرایط برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا می باشد و بنابراین توصیه می کنیم توجه کامل خود را به موارد ذیل کسب کنید.

شناخت معیارهای تحصیلات عالی شما به عنوان متقاضیانی که به دنبال تحصیلات بیشتر در آلمان میروند، در کنوانسیون «پذیرش پذیرش لیسبون» به عنوان کنوانسیون نیز در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا اعمال می شود. به همین ترتیب، شما باید مطمئن شوید که مدارک تحصیلی شما تا چه اندازه کافی و برابر با مدارک آلمانی است تا مطمئن شوید که به عنوان یک متقاضی واجد شرایط برای پیگیری مطالعات دکترا در نظر گرفته شده است. از این رو، آلمان از متقاضی دکترا تقاضا می کند که حداقل حداقل مدرک کارشناسی ارشد را پس از حداقل هشت ترم تحصیلی ارایه کند. استثنا در مورد متقاضیانی که دارای مدرک لیسانس از دانشگاه های علوم کاربردی هستند، واجد شرایط برای پیروی از برنامه های پیشرفته دکترا می باشند، اما قبل از آزمون برای تأیید دانش خود اقدام می کند.

Anabin

به عنوان یک متقاضی خارجی که از یکی از کشورهایی که به کنوانسیون پذیرش لیسباد تکیه نکنند، شما تحت پیگرد قرار می گیرد. مهمترین مسئله در این راستا این است که به زودی به اندازه کافی اطلاعاتی را که در این زمینه برای کشور مشخص شده است – کشوری که تحصیلات قبلی خود را به پایان رسانده اید، اطلاع دهید. این روش بسیار بدون استرس در حال حاضر تا کنون از آنجا که یک پایگاه داده آنلاین به نام “Anabin” وجود دارد – ارائه اطلاعات شامل فهرست جامع در مورد صلاحیت های خارجی کشور برابر با واجد شرایط آلمان، و سپس با حمایت از دستورالعمل در مورد آنچه انجام اگر صلاحیت خود را کافی نیست تحصیلات عالی در آلمان را وارد کنید

انتخاب یکی از دو دکتری Ph.D. انواع تحصیلات

انتخاب رشته و نوع مطالعات شما مرحله دوم است، اولین نفوذ شما ممکن است در مطالعات خود را، که خواستار یکی از برنامه های فردی و دکتری دکترای خود را برای مطالعات دکترا خود را. این یک پیشنهادی قانونی برای درخواست شما برای پذیرش دانشگاه است.

تفاوت بین دو نوع استقلال مطالعات شما است. نوع فردی که در همان زمان توسط داوطلبان دکترا مورد ارزیابی قرار می گیرد، شامل انتخاب موضوع دکترای خود به ترجیحات خود، تصمیم گیری در مورد محقق به ارائه مطالعات خود، مسئولیت محدود خود در زمینه مدیریت زمان و فعالیت های تحصیلی، با مشورت بیشتر مربی خود انتخاب شده به همین ترتیب، نوع ساختاری از مطالعات دکترا مستلزم یکپارچگی موضوع دکترا در داخل مطالعات دکترا یا تحقیقاتی، تعامل با همکاران، زمان بندی دقیق و فعالیت های تحصیلی براساس برنامه درسی برنامه و آخرین و نه کم اهمیت بیش از یک مربی برای مطالعات تدریس است.

 پذیرش دانشگاه به عنوان یک دکترا نامزد

 

همانطور که شما به اندازه کافی خوش شانس بودید. تا بتوانید آموزش قبلی خود را به رسمیت بشناسید .و شانس پیدا کردن یک مربی یا گروهی از

مربیان را برای تحصیل در رشته مطالعات دکترای آینده خود داشته باشید و تصمیم خود را در مورد موضوع پایان نامه خود قرار داده اید، سرعت و

اهمیت دیگر مهم است دانشگاه برای تبدیل شدن به یک مستند مستقل نامزد این نوع از برنامه فرآیندی است که در آن فرم درخواست را پر کنید، همچنین

مربی شما، بیانیه ای را که از مطالعات شما می گوید، حمایت می کند با کپی گواهی های گواهینامه های خود و دوره های تحصیلات عالی قبلا تایید شده است.

در میان الزامات نیز ثابت خواهد شد که شما آزمون DSH یا TestDaF را تصویب کرد، فقط در صورتی که برنامه دکترای خود را در دانشگاه

شامل نوشتن پایان نامه در آلمان است. با این حال، اگر زبان آلمانی نداشته باشید، به عنوان زبان رسمی به طور معمول ملزم به داشتن زبان آلمانی نیست.

شما تنها به عنوان یک کاندیدا دکترا به عنوان خبر خوب دریافت آگاه شدن از دانشگاه اعتراف خواهید کرد، که پذیرش موفق خود را بر اساس درخواست قبلی خود نشان می دهد.

وقتی به طور رسمی به عنوان یک نامزد دکترا پیوستم؟

 یکی دیگر از اهداف مهم این سفر جالب جالب توجه، ثبت نام به عنوان یک نامزد PhD است، به این معنی که شروع فعالیت های خود را در مورد مطالعات دکترای خود را. بعضی از دانشگاه ها به طور خودکار به این نامزدها اجازه می دهند که در مورد پذیرش در مورد درخواست دانشگاه خود اطلاع دهند. از سوی دیگر، اگر شما در دانشگاه هایی که نیاز به ثبت نام رسمی نامزدها را دارند، مدارک تحصیلی معتبر، مجوز اقامت معتبر و بیمه درمانی (عمومی یا خصوصی) را برای دوره تحصیلی ثابت کنید.

معین

محصولات محبوب

دیدگاهتان را بنویسید