چگونه شهروندی آلمان یا یک ویزای دائمی دریافت کنید

چگونه شهروندی آلمان یا یک ویزای دائمی دریافت کنید

آیا می توانید برای شهروندی آلمان یا اقامت دائم درخواست دهید و این که پس از اقامت چه مزایایی را دریافت می کنید. در این مقاله ما شما را راهنمایی می کنیم چگونه شهروند کشور آلمان شوید .

به طور معمول پس از هشت سال، خارجی ها واجد شرایط درخواست شهروندی آلمان هستند. اقامت دائم آلمان می تواند پس از پنج سال اعمال شود، گرچه معافیت ها نیز برای مدت زمان مورد نیاز وجود دارد.

با توجه به نیازهای شهروندی آلمان، برخی از خارجی ها ترجیح می دهند با ویزای دائمی در آلمان زندگی کنند، اگر چه آنها نمی توانند حقوق شهروندی آلمانی مانند حق رای دادن را تقاضا کنند. با این حال، در هر دو مورد، ساکنین می توانند در طول زندگی خود در آلمان زندگی کنند.

این راهنما فرآیندها و شرایط درخواست برای شهروندی آلمانی یا یک مجوز اقامت دائم آلمان را توضیح می دهد و بیان میکند که کدام گزینه با توجه به شرایط شما مناسب است.

تابعیت آلمانی یا اقامت دائم آلمان؟

سه راه برای زندگی در آلمان به طور نامحدود وجود دارد:

۱) اقامت دائم EC.

۲) مجوز اقامت .

۳)درخواست شهروندی آلمان.

دو راه  اول بر اساس موقعیت اقامت است  که بسیار شبیه هستند، تفاوت اصلی این است که مجوز اقامت به شما اجازه می دهد در دیگر نقاط اروپا زندگی و کار کنید در حالی که یک مجوز اقامت (یا اقامت دائم آلمان) فقط به آلمان محدود می شود. اما اجازه اقامت دائم آلمان می تواند زودتر از اقامت دائم EC در بعضی موارد به دست آید، مثلا کارگران ماهر می توانند بلافاصله برای درخواست مجوز اقامت درخواست بدهند.

شهروندی آلمان حقوق مشابهی با یک شهروند آلمانی را شامل می شود، از جمله حق رای، حفاظت از کنسولگری، جنبش آزاد و دسترسی نامحدود در بازار کار. با این حال، به عنوان یک شهروند آلمانی، باید از شهروندی فعلی خود صرفنظر کنید .

شرایط اقامت دائم EC

اگر به مدت پنج سال در آلمان زندگی می کنید شما مجاز به اقامت در آلمان هستید . پس شما مجوز اقامت دائم EC دریافت می کنید. زمانی که شما این مجوز را دریافت کردید می توانید در هر نقطه از اروپا زندگی کنید.

برای درخواست این نوع اقامت دائم در آلمان، باید:

  • پنج سال، بدون وقفه در آلمان زندگی  کنید.
  • امرار معاش امن با بیمه درمانی و مقررات برای بازنشستگی (بازنشستگی) داشته باشد.
  • فضای زندگی مناسب (حداقل ۱۳ متر مربع به ازای هر نفر)
  • مهارت های زبان آلمانی مناسب و دانش پایه ای از زندگی، سیستم های حقوقی و اجتماعی داشته باشید
  • سابقه جنایی نداشته باشید.

اگر مجوز اقامت دائم EC را از یک کشور عضو اتحادیه اروپا  دارید، در طول مدت بیش از سه ماه اقامت در آلمان شما همچنین باید یک گذرنامه یا شناسه معتبر داشته باشید و اطلاعات در مورد اشتغال یا مطالعه برنامه ریزی شده خود را ارائه دهید.

German citizenship or permanent residency
German citizenship or permanent residency

اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان راه دیگری است که می توانید در آلمان بمانید. این راه بسیار شبیه به اقامت دائم EC است، در این نوع اقامت به شما اجازه تردد در اطراف اتحادیه اروپا را نمی دهد و در شرایط خیلی خاص می توانید  زودتر از پنج سال آن را دریافت کنید.

برخی از موارد برای دریافت اقامت دائم آلمان عبارتند از:

  • به بسیار از کارگران واجد شرایط ممکن است بلافاصله اجازه اقامت داده شود.
  • فارغ التحصیلان یک موسسه آموزش عالی آلمان می توانند پس از دو سال اقامت دائم آلمان را دریافت کنند.
  • دارندگان کارت آبی اتحادیه اروپا می توانند پس از۳۳ ماه کار (یا فقط ۲۱ ماه با یک گواهی زبان سطح B1) درخواست اقامت دائم کنند.
  • افراد مشغول به کار، با کسب و کار ثابت و معیشت امن، ممکن است پس از سه سال ، اقامت دائم در آلمان را به دست آورند.

بسته به شرایط خودتان، ممکن است مجبور شوید ثابت کنید که

  • مهارت های زبان آلمانی مناسب دارید
  • از نظر مالی می توانید خود حمایت کنید
  • بیمه درمانی داشته باشید
  • سابقه کیفری نداشته باشید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این نوع مجوزها و اعمال، باید با اداره امور خارجی تماس بگیرید.

چگونه شهروندی آلمان را دریافت کنم

هنگامی که شما هشت سال در آلمان زندگی می کنید، می توانید برای تبدیل شدن به یک شهروند آلمانی درخواست کنید. تبدیل شدن به یک شهروند آلمانی نه تنها به این معنی است که شما به طور کامل به جامعۀ آلمان تعلق دارید و پذیرفته شده اید، بلکه همانند حقوق و موقعیت قانونی دیگر شهروندان آلمانی است .

با داشتن تابعیت آلمان شما حق زندگی در آلمان را دارید، دارای حقوق اساسی (مانند آزادی مسیحیت و انجمن)، شما می توانید رای دهید به علاوه واجد شرایط برای تبدیل شدن به یک کارمند دولتی هستید.

چگونه می توان یک شهروند آلمانی را از طریق حق تحصیل به دست آورد:

اگر میخواهید از طریق قانونی تبدیل به یک شهروند آلمانی شوید، اکثر مردم مجبور به گذراندن یک دوره تدریس خصوصی برای تحصیل در حوزه های قانونی و اجتماعی زندگی در آلمان میشوند و شرایط خاصی را که ذکر شده است را انجام میدهند.

برای گرفتن شهروندی آلمان، باید:

  • در هنگام درخواست شهروندی آلمان حق اقامت داشته باشید
  • در هشت سال به طور دائم و قانونی در آلمان زندگی کرده باشید.
  • قادر به حمایت از خود و اعضای خانواده وابسته بدون کمک از مزایای رفاه یا بیکاری باشید.
  • دوره های آموزش زبان آلمانی را گذرانده باشند ومهارت های زبان کلامی و کلاسیک کافی (معادل سطح B1 چارچوب کلی اروپایی برای مرجع زبان ها).
  • هیچ محکومیت جنایی نداشته باشید.
  • متعهد به اصول قانون اساسی آزادی و دموکراسی باشید.

معین

محصولات محبوب

پاسخی بگذارید