راهنمای مهاجرت به آلمان

راهنمای مهاجرت قانونی به آلمان

از سال ۲۰۰۵ آلمان تلاش زیادی برای تشویق کارگران ماهر به مهاجرت به آلمان از طریق کار کرده است.

در حالی که کارگران با مهارت کم کار برای گرفتن اجازه به کار در آلمان بسیار دشوار است، قوانین برای کارگران بسیار ماهر آرام شده اند. حرفه هایی که بیشترین نیاز را دارند، متخصصین فناوری اطلاعات، دانشمندان علوم طبیعی (زیست شناسان، شیمیدانان، فیزیکدانان) مهندسان، استادان، و کارکنان علمی در زمینه های فناوری پیشرفته هستند. با توجه به دشواری در دست گرفتن مجوز کار برای کارگران غیر متخصص، ما فقط برای کارگران ماهر کار می کنیم.

قانون مهاجرت آلمان که در تاریخ ۰۱ ژانویه ۲۰۰۵ به تصویب رسید، به جای مجوز کار پنج ساله، همانطور که قبلا نیز بوده است، برای افراد بسیار واجد شرایط اجازه اقامت دائم و اجازه کار از ابتدا را فراهم می کند. آنها باید یک پیشنهاد شغلی خاص داشته باشند و از آژانس استخدام آلمان اجازه بگیرند. این قانون همچنین تلاش می کند تا دیوانسالاری را کاهش دهد. اکثر متقاضیان باید به سفارت آلمان در کشور خود برای درخواست و دریافت اجازه کار و اقامت تقاضا کنند. اگر می خواهید از این طریق به کشور آلمان مهاجرت کنید می توانید با آموزش زبان آلمانی در آنجا راحتتر زندگی کنید.

خانواده

طبق قانون ۲۰۰۵، اعضای خانواده ای که آلمان را با کارگران بسیار ماهر که ویزا دریافت کرده اند و یا اعضای خانواده ای که بعدا در آلمان پیوستن می کنند، می توانند حق کار در آلمان را نیز بدست آورند، و خانواده ها تصمیم می گیرند که حرکت کنند به آلمان.

دانش آموزان

فارغ التحصیلان دانشگاه های آلمانی ۱۸ ماه به دنبال شغل می خواهند در صورت تمایل برای اقامت در کشور، در حالی که دارندگان درجه خارج از آلمان می توانند تا شش ماه در یک ویزا وظیفه Jobseeker برای تحصیل کار کنند. براساس یک مطالعه ۲۰۱۵ از اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان حدود ۵۴ درصد از دانشجویان خارجی پس از فارغ التحصیلی در آلمان مهاجرت کرده و در آلمان کار می کنند. بسیاری از دوره های دوره ای در آلمان به زبان انگلیسی تدریس می شود و هزاران جای خالی در حوزه های فناوری اطلاعات به تحقیقات علمی در آلمان برای سخنرانان انگلیسی وجود دارد.

خوداشتغالی

گزینه هایی برای اشتغال خود در آلمان شامل ویزای کارآفرین است که مهاجران را با یک طرح کسب و کار قابل اعتماد و سرمایه قابل توجهی برای ایجاد یک کسب و کار جدید در آلمان می دهد. نیازی به سرمایه گذاری ثابت برای این ویزا وجود ندارد، اما حداقل ۲۵۰،۰۰۰ یورو معمولا توصیه می شود.

ویزای شنگن

لازم به ذکر است که آلمان عضو شورای همکاری شنگن است. با یک ویزای شنگن، می توانید یک کشور شنگن وارد کنید و آزادانه به سایر کشورها ویزای شنگن سفر کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا صفحه ویزای اختصاصی ویگان را ببینید.

راهنمای مهاجرت به آلمان
راهنمای مهاجرت به آلمان

شرایط کار در آلمان (استخدام) ویزا

برای واجد شرایط بودن مجوز کار آلمان، الزامات اساسی کارمند و شرکت آلمانی به شرح زیر است:

    • کارمند بالقوه باید به عنوان یک کارمند آلمانی با شرایط برابر کار کند.
    • آلمانی یا سایر کشورهای اروپایی برای پر کردن جایگاه در دسترس نیستند.
    • معمولا کارمند باید دارای مدرک تحصیلی یا مقدماتی باشد. برای بعضی از موقعیت ها، شرایط خاصی وجود دارد.
  • شرکت آلمانی باید در ادارات کار در آلمان ثبت نام کرده و برای شماره ثبت شرکت درخواست شود.

ویزای کارآفرین

ارنست و یانگ از ۵۰۰ بازرگان در سراسر جهان خواست تا لیست هایی را که بیشتر به دنبال سرمایه گذاری هستند را فهرست کنند. در نظرسنجی خود، آلمان در رتبه اول اروپا بود و به طور کلی سومین رتبه را به خود اختصاص داد، تنها پس از چین و ایالات متحده آمریکا.

این نوع ویزا بر اساس این اساسنامه صادر می شود:

    • تقاضا برای خدمات شما در آلمان وجود دارد
    • به نظر می رسد که کسب و کار احتمالا تاثیر مثبت بر اقتصاد آلمان داشته باشد
  • شما برای ایجاد کسب و کار مبلغ کافی دارید. مبلغ ثابت برای این نیاز وجود ندارد، اما حداقل ۲۵۰،۰۰۰ یورو معمولا توصیه می شود
برخی مزایا:
  • شما همانند شهروندان آلمانی، هر نوع شرکتی که در حال ایجاد آن هستید، حقوق مشابهی دارید.
  • شما به یک همکار یا ضامن آلمانی نیاز ندارید.
  • پس از اینکه کسب و کار به مدت سه سال ایجاد شد، شما و خانواده تان ممکن است اجازه اقامت نامحدود دریافت کنید. این به شما اجازه می دهد هر زمان که بخواهید وارد آلمان شوید.

کودکان و همسران

بعضی افراد قادر به کار آزادانه بدون نیاز به درخواست مجوز کار می باشند. این شامل خارجی هایی است که ازدواج کرده اند با یک شهروند آلمانی که در آلمان زندگی می کند.

به طور کلی، همسران با همسر خود در آلمان هم حق دارند. بنابراین، اگر همسر در آلمان حق دارد که کار کند، همسرش که می خواهد به او ملحق شود نیز این حق را دارد.

کودکان حق دارند تا ۱۶ سالگی به والدین خود در آلمان بپیوندند، در صورتی که والدین (یا والدین دارای فرزند) دارای اجازه اقامت هستند. کودکان زیر ۱۶ سال نیز حق دارند که در آلمان به والدین خود بپیوندند در صورتی که آنها آلمانی صحبت می کنند یا اگر مقامات معتقد باشند که کودک قادر به ادغام در آلمان خواهد بود. همین امر در صورتی اعمال می شود که کودک به همراه والدین یا والدینش حق حبس به آلمان سفر کند و هر دو والدین (یا والدین دارای حق نگهداری) دارای مجوز اقامت هستند.

در آلمان زوج های هم جنس می توانند مشارکت یا اتحاد مدنی شبیه به ازدواج را تشکیل دهند. شرکای خارجی در این نوع ارتباط نیز دارای حقوق اساسی همان حقوق همسران متاهل هستند.

ویزای آلمان ون der الست

است حکم از دادگاه اروپایی مربوط به حق یک شرکت مشیت منطقه اقتصادی اروپا به خدمات خود را در سراسر منطقه اقتصادی اروپا بدون نیاز به اخذ مجوز اضافی کار وجود دارد. این را به عنوان حاکم ون der الست “شناخته می شود، و روادید بیشتر به حاکم یا در نامیده می شوند ون der الست ویزا صادر شده است.

برخی از کشورها منطقه اقتصادی اروپا این حکم نادیده گرفته اند. آلمان، با این حال اذعان کرده است و آن را پذیرفته است.

اثر حکم این است که هر کارمند غیر EEA که در منطقه اقتصادی اروپا در استخدام و یا ارائه دهنده خدمات برای بیش از ۱۲ ماه است نیاز به مجوز کار اضافی دست آوردن نیست، آنها فقط نیاز به یک ون der ویزای الست اعمال می شود.

workpermit.com خوشحال برای کمک به برنامه های کاربردی برای ویزای های van der الست برای آلمان است. چنین کاربردهایی به سفارت آلمان در کشور نامزد از محل اقامت ساخته شده، و نیاز به یک کپی از قرارداد ارائه دهنده خدمات با مشتری خود را در آلمان مورد حمایت قرار گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا کمک با یک برنامه های van der الست با ما تماس بگیرید.

نحوه درخواست اقامت دائم

برای کار در آلمان، مهاجران احتمالی باید مجوز اقامت آلمان را بدست آورند، که به آنها اجازه کار و زندگی در کشور را میدهد، نه اجازه اقامت و کار مجزا. شهروندان ایالات متحده، استرالیا، کانادا، اسرائیل، ژاپن، نیوزیلند، سوئیس و برخی از افراد دیگر می توانند برای اقامت و اجازه کار خود درخواست کنند در حالی که در آلمان به عنوان بازدید کننده باقی می مانند. با این وجود، شهروندان این کشورها اجازه ندارند در آلمان کار کنند تا زمانی که درخواست کار و اجازه اقامت آنها تایید نشده باشد.

شهروندان اکثر کشورهای دیگر قبل از وارد آمدن به آلمان در سفارتخانه یا کنسولگری آلمان درخواست و پذیرش محل اقامت و اجازه کار دارند.

روش درخواست به شرح زیر است:

مرحله ۱: درخواست اعطای اجازه اقامت (که همچنین دسترسی به بازار کار را فراهم می کند) برای نامزد دریافت شده توسط سفارت آلمان در کشوری که کاندید زندگی می کند دریافت می شود.

مرحله ۲: سفارت درخواست را به اداره مهاجرت (Auslaenderbehoerde) در جایی که شغل برای تصویب اولیه انجام می شود، گذراند. دفتر مهاجرت، با همکاری دفتر استخدام محلی (Arbeitsamt) که مجوز را صادر می کند، تصمیم خود را می گیرد.

مرحله ۳: اگر درخواست کاندید مورد تایید قرار گیرد، سفارت یک ویزای ورودی به نامزد ارائه می دهد.

مرحله ۴: پس از ورود به آلمان، ملی خارجی و سایر اعضای خانواده همراه باید برای مجوز کار و اقامت خود در اداره خارجی خارجی درخواست دهند.

تحصیل در آلمان

با توجه به هزینه کم دانشجویان و مقررات لیسانس و کارشناسی ارشد بین المللی که اکنون تاسیس شده است، آلمان محل تحصیل جذابی برای دانشجویان خارجی است. دانش آموز ممکن است حداکثر نه ماه بماند. دانشجویان خارجی مجاز به کار هستند، با این حال، آنها نیاز به مهارت های بسیار خوبی در زبان آلمانی دارند و می توانند تا ۹۰ روز هر سال یا ۱۸۰ روز نیم روز کار کنند. دانش آموزان خارجی می توانند تا ۱۸ ماه پس از فارغ التحصیلی در آلمان کار کنند، اما این کار باید در زمینه تحصیلات خود باشد.

فرایند زیر است:

    1. اگر قصد تحصیل در آلمان دارید، اولین قدم برای پذیرش یک دانشگاه آلمانی است. در طی این مدت دانشجویان آینده نگر می توانند درخواست ویزای متقاضی دانشجویی را درخواست کنند که اجازه می دهد آنها را به آلمان ببرند تا آزمون های پذیرش و سایر شرایط لازم برای درخواست دانشگاه را انجام دهند. این ویزا برای یک دوره اولیه از ۳ ماه صادر می شود، اما می تواند تمدید شود.
    1. هنگامی که آنها در یک دانش آموز دانشگاهی آلمان پذیرفته شده اند، درخواست برای دریافت ویزای دانشجویی را به سفارت آلمان در کشور خود ارسال می کنند. شما همچنین باید دانشگاه خود را تأیید کنید که قبول شده اید.
    1. سفارت آلمان سپس درخواست ویزا را برای نظر به مقامات خارجی در شهر دانشگاه ارسال می کند.
  1. سفارت آلمان، ویزای ورود را پس از تأیید مقامات خارجی به تصویب می رساند.

سازندگان تعطیلات کار

آلمان موافقت نامه های دو جانبه را برای کار ویزای شینگن با استرالیا، کانادا، نیوزیلند، ژاپن، هنگ کنگ، کره جنوبی و تایوان به امضا رسانده است. این برنامه جوانان بین ۱۸ تا ۳۰ ساله را فرصتی برای به دست آوردن بینش در مورد فرهنگ و زندگی روزمره در آلمان می دهد. آنها می توانند تا ۱۲ ماه باقی بمانند. شغل های تعطیلاتی می تواند برای کمک به مالی سفر، اما هر شغل نمی تواند بیش از ۹۰ روز طول بکشد. لطفا توجه داشته باشید که ویزای کار تعطیلات باید قبل از سفر به خوبی اعمال شود. آنها را می توان از طریق سفارت آلمان محلی خود بدست آورد.

معین

محصولات محبوب

دیدگاهتان را بنویسید